Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/p19609/domains/your-op.com/public_html/yourop/Ip/Request.php:260array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/p19609/domains/your-op.com/public_html/yourop/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/p19609/domains/your-op.com/public_html/yourop/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/p19609/domains/your-op.com/public_html/yourop/Ip/Internal/Revision.php:44 Export Advies

EXPORT PLAN, MARKET RESEARCH & MARKET ENTRY

Wij maken de markt transparanter en geven klanten praktische informatie, zodat beslissingen sneller kunnen worden genomen. Betrouwbare informatie is nodig om de beste marktstrategie te bepalen in het export traject.

Export plan (SIB traject)
Starters International Business is een coaching traject voor ondernemers die de stap naar het buitenland willen maken. Wij onderzoeken gezamenlijk de mogelijkheden en risico’s in het buitenland om zo tot een praktisch internationale aanpak te komen. Your Op is aangemerkt om namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) individuele coachtrajecten uit te voeren in het kader van de regeling Starters International Business (SIB). Beginnende exporteurs kunnen een coaching voucher aanvragen en de kosten worden vergoed door RVO. Voor meer info zie de website van RVO of neem contact met ons op.

Markt Onderzoek en Markt Entree
We zoeken naar concrete marktgegevens, brengen de buitenlandse afzetmarkt en verkoopkanalen in kaart, onderzoeken de lokale gebruiken, concurrentie en potentiele partners. Zo krijgt u een goed beeld van uw markt en slaagkans van uw product.
Voor het betreden van de doelmarkt, wordt samen met de klant bepaald welke strategie het beste past. Wat is de positionering, zijn er aanpassingen nodig en is social media en website noodzakelijk? Ook bekijken wij welke marketing en sales activiteiten moeten worden uitgevoerd voor een succesvolle marktentree.