China biedt een kijkje in de toekomst op het gebied van E-commerce

Ter voorbereiding van een missie van New Frontiers in Food – Fast Forward (NF4) in mei 2019 naar China heeft Ching Ping een presentatie gehouden over E-commerce in China tijdens een ontbijt sessie. China loopt voorop als het gaat om e-commerce.  Het is indrukwekkend hoe on- en offline shoppen in China verweven is in het dagelijks leven. Zelfs de viering van Chinees nieuwjaar wordt gedigitaliseerd. Meer info over de ontbijtsessie zie hier.

Happy Chinese New Year! Het jaar van de varken!

Foodvalley Summit 2018

 Tijdens de Food Valley Summits op 10 en 11 oktober zullen verschillende sprekers uit binnen- als buitenland aanwezig zijn. Bedrijven, onderzoeksinstituten en voedselclusters delen hun visie en de nieuwste ontwikkelingen op het snijvlak van plantaardige eiwitten en sport & voeding.  Your Op zal een presentatie houden tijdens de sessie Explore | New markets outside Europe in 2018-2019. Om aan te melden voor deze Summit: https://www.foodvalley.nl/program-sports-nutrition-summit-2018/

China Business Week 2018

De 5de editie van China Busines Week vond plaats 24-27 september. Door het hele land konden bedrijven die zaken (willen) doen met China extra advies inwinnen. Your Op was gevraagd om de ronde tafel sessie Agro-Food in goede banen te leiden. Tijdens deze sessie zijn ervaringen van het vermarkten van Westerse producten in China met elkaar gedeeld.

Ontbijtsessie met Minister Sigrid Kaag

Ontbijtsessie met Minister Sigrid Kraag over vrouwen en ondernemen in China tijdens de handelsmissie olv Minister President Mark Rutte.

GELUKKIG NIEUWJAAR! HAPPY 2018!

EARTH Concepts winnaar Oranje Handelsmissie Fonds

Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ieder jaar winnen tien bedrijven een jaar lang begeleiding en support van het Oranje Handelsmissiefonds om Nederland als exportland op de kaart te zetten. EARTH Concepts is als een van de winnaar gekozen uit meer dan 500 inschrijvingen. EARTH Concepts is begonnen met water, maar wil nu ook met EARTH Coffee de Chinese markt verder veroveren. (Meer info).

Missie High Tech met Brabant Ontwikkelingsmaatschappij naar Nanjing, Suzhou en Shanghai

Your Op heeft ism met BOM een succesvolle handelsmissie verzorgd eind oktober 2017. Deze missie werd geleid door de Commissaris van de Koning van Provincie Noord-Brabant, de heer Wim v/d Donk, en bestond uit Brabantse high tech bedrijven. De steden Nanjing, Suzhou en Shanghai werden bezocht en in alledrie de steden zijn voor de bedrijven matchmaking ontmoetingen verzorgd. Hoe de deelnemers deze reis hebben ervaren, lees dat hier

 F&B Missie naar China

Samen met RVO NL hebben wij in mei 2017 een F&B missie georganiseerd. Met een delegatie van diverse F&B bedrijven uit Nederland, hebben wij onder andere een bezoek gebracht aan de SIAL beurs, maar ook bedrijfsbezoeken gedaan bij o.a. Hema Fresh (onderdeel van Alibaba) , Kaola (onderdeel van NetEase) en Yihaodian (onderdeel van JD.com).

 Your Op in de studio bij BNR nieuwsradio - 27 januari 2017

Naar aanleiding van het begin van het Chinese Nieuwjaar heeft het programma Ask me anything van BNR nieuwsradio op 27 januari de uitzending China als onderwerp. Ching Ping was te gast om vragen van luisteraars te beantwoorden. U kunt het hier terug luisteren